Cautare

1452 de rezultate pentru "accident rutier buftea" (5.82 secunde)
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Autoturismul implicat in evenimentul rutier se deplasa din directia Valcea spre Sibiu, intr-o curba usoara la stanga pierde controlul directiei, se rastoarna pe partea dreapta si patrunde in raul Olt. In urma acestui accident au rezultat doua victime, ranite usor,a declarat Florin Bara de la Politia Rutiera.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
Avand in sange ADN-ul carierismului, Ponta umbla in anii aceia din usa-n usa, pe la partide, sa-si caute un loc si-un scaun, isi pregatea pixul sa semneze pentru PNTCD-ul de la Buftea, cand, desi n-avea nici casul sters la gura, marele inspirat Adrian Nastase l-a chemat sa-l puna direct sefulet prin Guvern.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, ca toti candidatii PRM pentru Parlamentul European au studii superioare, printre ei numarandu-se profesori universitari, economisti si juristi, si ca toti vorbesc o limba straina.
Lista va fi deschisa de senatorul Eugen Mihaescu, cel care va fi urmat in ordine de deputata Daniela Buruiana, de deputatul Petre Popeanga, de senatorul Viorica Moisiuc, de deputatul Cristian Stanescu, de fottii parlamentari Nicolae Patru, Dan Nicolae Rahau ti Adrian Maracineanu, de consilierul judetean din Timit Adrian Patcuta ti de viceprimarul din Buftea, Ion Stoica.
Un discurs interesant, inchegat si, dupa parerea noastra, indelung lucrat, aidoma celebrului discurs de la congresul din 2005, cand Geoana a castigat presedintia PSD, dupa ce se antrenase la studiourile PRO TV din Buftea, cu oamenii lui Adrian Sarbu.
Contractelesunt incheiate cu Casa Nationala de Sanatate si Consiliul local Buftea. Senatorului UDMR, Gyorgy Frunda, sustine afaceri cu Casa de Sanatate.
Acolo unde odinioara localnicii cultivau grau, porumb si floarea soarelui, se inalta acum ansambluri rezidentiale moderne ce urmeaza a fi ocupate de cei care parasesc Bucurestiul pentru aerul curat si spatiul verde din Corbeanca, Sabareni, Otopeni, Balotesti sau Buftea, sustin specialistii citati de compania de PR, DMI Internatioanl.
Contec Tecuci, cu 36% cota de piata, Lider International, cu 25% cota de piata, Clevec Fetesti, Conserv Buftea, Travir Râmnicu Vâlcea, Midu Cluj, Rico Monte Verde.  Vânzarile de conserve din carne vor creste cu 5% Piata conservelor din carne va avea un ritm de crestere de 5% anul acesta, a declarat Adrian Gaspar, directorul general al Scandia România.
Evenimentul va avea loc la PALATUL STIRBEY de la Buftea, sala Regina Maria. Bernhard J. Dohrmann este fondatorul www.CEOSpace.net, un model nou pentru formarea ocupantilor celor mai inalte pozitii executive din cadrul conducerii administrative a unei companii.
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria.
Marje de preturi Desi asistam la o stabilizare a situatiei pietei de real estate si majoritatea dezvoltatorilor declara ca preturile locuintelor s-au stabilizat undeva in jurul valorii de 900 €/mp pentru un apartament in Bucuresti, tIMOn gazduieste si oferte speciale, de genul 398 €/mp pentru o casa la Buftea sau 38.000 € pentru un apartament cu trei camere in Alanya, Turcia.
google-analytics.com